stage_image1_lg
Gomat Continental

Conti.eContact™ Hybrid cars

Teknologjia më e lartë është fryt i një pasurie të njohurive dhe përvojës.

  • Rezistencë e zvogëluar në rrotullim dhe manovrim i shkëlqyeshëm dhe siguri falë përbërjes së gomës me Green Chilli
  • Performanca e përmirësuar në frenimin në lagështi falë petëzimit me teknologjinë HydroSipes
  • Rezistencë e ulët e ajrimit dhe në rrotullim falë risive AeroFlex
  • Nivel i ulët i zhurmës në hapësirën e pasagjerëve për shkak të teknologjisë ContiSilent™
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Teknologjia
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve
Materiali për shkarkim