stage_image1_lg
Gomat Continental

Conti.eContact™ Electric cars

Goma e parë për automjetet elektrike.

  • Rezistencë minimale në rrotullim për më shumë kilometra të përshkuar
  • Performancë e pakrahasueshme në frenim dhe nivel i ulët i zhurmës
  • Dizajni aerodinamik e pjesës anësore me strukturën që imiton topthat për golf
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve