stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiEcoContact™ 3

Siguria dhe efikasiteti për automobilat kompakte dhe të madhësive të mesme.

  • Shumë kilometra të përshkuar dhe konsumi i ulët i karburantit
  • Distancë më e shkurtër frenimi në rrugët e lagështa dhe të thata
  • Kapje jashtëzakonisht e mirë, veçanërisht gjatë kthimit në rrugët me lagështi
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Etiketa e gomave të BE-së
Gjetësi i gomave
Zgjedhja e shitjeve