stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiCrossContact™ LX 2

Manovrim i shkëlqyer në rrugë dhe në një terren më pak kërkues.

  • Performancë e shkëlqyeshme në frenimin në të thatë dhe në lagështi dhe manovrim shumë i mirë
  • Shumë kilometra të përshkuar dhe nivel shumë i lartë i rehatisë në drejtim
  • Kapje e shkëlqyeshme në terrene më pak kërkues
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve
Materiali për shkarkim