stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiCrossContact™ LX Sport

Goma me performancë të lartë për drejtim në rrugë dhe terren më të vështirë.

  • Manovrim i shkëlqyeshëm në rrugë dhe në terren
  • Performancë e shkëlqyer në frenimin në rrugët e thata dhe të lagështa
  • Rezistencë e optimizuar në rrotullim
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Teknologjia
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve