stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiCrossContact™ LX

Performancë e shkëlqyer në rrugë dhe terren më pak të vështirë.

  • Manovrim i shkëlqyer dhe efikasitet frenimi në rrugë dhe terren
  • Mbrojtje e mirë kundër rrëshqitjes në ujë
  • Reagim i saktë në kontroll dhe gjithashtu ruajtje e shkëlqyer e drejtimit
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve