stage_image1_lg
Gomat Continental

ContiCrossContact™ AT

Goma me performancë të lartë për një terren kërkues.

  • Qëndrueshmëri shumë të mirë, ruajtja e drejtimit dhe gjithashtu në mënyrë të barabartë të udhëtimit
  • Frenim jashtëzakonisht efektiv dhe kapje në rrugët me lagështi dhe të thatë
  • Qëndrueshmëri shumë të mirë, ruajtja e drejtimit dhe gjithashtu në mënyrë të barabartë të udhëtimit
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve