stage_image1_lg
Gomat Continental

Conti4x4WinterContact

Goma speciale për kushtet e drejtimit në dimër.

  • Performancë e shkëlqyeshme e kapjes dhe frenimit
  • Rehati e shkëlqyer e drejtimit dhe ngarje e qetë
  • Rezistencë e shkëlqyeshme kundër rrëshqitjes në ujë
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Tehnologija
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve