stage_image1_lg
Gomat Continental

Conti4x4Contact

Për udhëtim të rehatshëm në rrugë dhe terren më pak kërkues.

  • Nivel i shkëlqyer i zhurmës dhe rehati ndërsa e drejtoni në rrugë
  • Mbrojtje e mirë kundër rrëshqitjes në ujë
  • Kapje e jashtëzakonshme, si në rrugë ashtu edhe në terren
Gjetësi i gomave
Karakteristikat teknike
Rezultatet e provës
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve