stage_image1_lg
Gomat Continental

AllSeasonContact™

Siguri dhe efikasitet novator gjatë gjithë vitit.

  • Kapje e shkëlqyer në rrugët e dimrit të mbuluara më dëborë dhe me lagështi
  • Performancë e mirë e frenimit në rrugët verore të thata dhe të lagështa.
  • Më e mira në kategori sipas rezistencës në rrokullisje
Nisja
Gjetësi i gomave
Të dhënat teknike
Etiketa e gomave të BE-së
Zgjedhja e shitjeve