Produkte për makinë / furgon / 4x4

New content item
E përsosur. E provuar. E besueshme

Goma WinterContact™ TS 870 e re

Seria e re e gomës  WinterContact™
Krijuar për
të zotëruar çdo lloj

dimri në çdo lloj makine.

Goma e re SportContact™ 7.
Mos iu ndani ëndrrave.
As asfaltit.

Goma e re SportContact™ 7.

Premium Contact 6
Të jashtëzakonshme

AllSeasonContact™: Testuar në çdo kusht moti.

New content item
Seria e re e gomës  WinterContact™
Goma e re SportContact™ 7.
Premium Contact 6

Gomat tona aktuale

Lokalizuesi i distributorëve

Dituria për gomat

Teste të pavarura të gomave

Independent winter tire tests

Gjatë zhvillimit të gomave tona të klasit të parë, ne shqyrtojmë pothuajse çdo aspekt të sigurisë dhe performancës.

Lexo më shumë

Çiklizmi

teaser_cycling

Ju drejtoni dhe ne kujdesemi për:  Rrugën përdoreni së bashku në mënyrë të sigurt!

Lexo më shumë

Lajme

Merr aktivitetin më të fundit të Continental në të gjitha kanalet